Geef je op voor de gratis emailcursus

Dromen van je eigen boek

Is schrijven je werk en loop je al langer met een idee rond voor een eigen boek? Het komt er maar niet van, want, tja, geen deadline – wie komt er nou ooit tot de bodem van zijn to do-lijst?

Geef je dan op voor mijn gratis cursus Dromen van je eigen boek: een emailcursus om je idee scherp te stellen.

Een week lang krijg je iedere ochtend een opdracht in je mailbox. Iedere opdracht kun je in ongeveer twintig minuten maken. Vijf dagen later heb je een concreet idee.

Wat kun je verwachten?

  1. 5 opdrachten in 1 week
  2. Iedere opdracht vergt ongeveer 20 minuten van je tijd
  3. Je volgt het programma in je eigen tijd
  4. Je krijgt feedback van andere schrijvers in een besloten community.

Story doctor

Wie geeft de cursus? Bedenker en story doctor Paulien Bakker coacht schrijvers en fotografen om tot de essentie van hun werk te komen (hier lees je hoe dat anderen is bevallen). Ze is oud-directeur van de Stichting Verhalende Journalistiek en auteur van twee goed ontvangen literaire non-fictieboeken. Ze heeft 20+ jaar ervaring als journalist en werkte met fotografen aan verschillende langjarige multimediale projecten (zie bijvoorbeeld dit project). Ze studeerde journalistiek en psychologie en volgde diverse schrijfcursussen, onder meer bij de Writers Studio en de International Writers Collective. Tegenwoordig heeft ze haar eigen schrijfgroep. Haar motto is: Pas als je weet wat jij met je onderwerp hebt, weet je ook welk verhaal je wilt vertellen.

Paulien helpt je, door middel van diepte-interviews, om naar de kern van je verhaal te komen. Altijd met speciale aandacht voor de constructie van spanningsbogen en de narratieve stijl. 

Filmmaker, fotograaf en schrijver Anisleidy Martinez

Paulien is niet alleen een ervaren journalist en schrijver, maar ook een academisch geschoolde psycholoog: een unieke combinatie van kwalificaties, en dat is te merken.

Schrijver Alfred van Cleef

Aan de slag met je eigen project? Zet vandaag nog de eerste stap en schrijf je in voor de Creatieve Vonk. Mail me op paulien@schrijfkracht.nl voor meer informatie.

nl_NLNederlands