Referenties

“Paulien is niet alleen een ervaren journalist en schrijver, maar ook een academisch geschoolde psycholoog: een unieke combinatie van kwalificaties, en dat is te merken. Ze heeft een feilloos inzicht in de structuur en de spanningsboog en altijd een creatief en doeltreffend idee hoe het beter zou kunnen. Ik heb nooit een betere redacteur gehad.”

Alfred van Cleef, schrijver en journalist

“Paulien helpt je, door middel van diepte-interviews, om naar de kern van je verhaal te komen. Altijd met speciale aandacht voor de constructie van spanningsbogen en de narratieve stijl. Voor mij als filmmaker is de visie waarmee Paulien als schrijver en journalist naar mijn verhaal kijkt zinvol. Ze hielp me om de cinematografische taal te verrijken en de tekst optimaal te structureren.”

– Anisleidy Fonsecca Martínez, filmmaker

“Paulien is de eerste aan wie we aan denken als we een fotograaf-in-residency hebben die nog niet weet HOE hij of zij zijn verhaal moet vertellen en WAAROM hij of zij het maakt. Om dit te weten te komen sturen we ze naar onze Story Doctor Paulien. Ze levert altijd. Het is altijd een intense ervaring die nieuwe deuren opent naar geheel nieuwe niveaus van verhalen vertellen. Onze fotografen plukken nog jaren de vruchten van deze ervaring.”

– Marga Rotteveel, medeoprichter Docking Station

No Comments

    Leave a Reply