Portfolio

Geloof jij in de kracht van verhalen?

Apple favicon 57 pixels voor SchrijfkrachtStorytelling is simpelweg een manier om informatie te structureren, maar dan een die precies aansluit op hoe onze hersenen werken. Die zoeken namelijk altijd naar betekenis, altijd naar “en toen?”

Apple favicon 57 pixels voor SchrijfkrachtOm een verhaal te kunnen vertellen, zul je op een andere manier je informatie moeten verzamelen. Centraal staan niet de feiten maar de beleving. Pas dan kun je een ander begrijpen. Want de feiten mogen in iedere cultuur, in iedere groep hetzelfde zijn, we handelen naar wat die voor ons betekenen.

Apple favicon 57 pixels voor SchrijfkrachtEen goed verteld verhaal leest niet als huiswerk, maar laat je verplaatsen in degene die de gebeurtenissen ondergaat. Met goede storytelling bereik je je lezer in deze tijd van informatie overvloed. De informatie blijft ook beter hangen.

Apple favicon 57 pixels voor SchrijfkrachtIedere cultuur vertelt verhalen; verhalen bereiden je voor op de toekomst. De beste storytelling verbindt hoofd, hart en buik. Dat betekent het om je verhaal te vertellen met maximale schrijfkracht. 

You Might Also Like...

    en_USEnglish