Schrijven

10-15 september: En nú schrijf ik dat boek!

Je bent al een eind op steek. Het plot staat, je personages, je scènes – maar komt het geheel ook samen? Klopt je spanningsboog, wordt de lezer gelijk in de eerste scène op het juiste been gezet? Komt je hoofdpersoon geloofwaardig over en zit er voldoende vaart in je verhaal?

Foto: Pexels

We schrijven vaak alleen en in gestolen uurtjes. Van reflecteren en kijken naar hoe een fragment past in het grotere geheel, komt het dan niet. Wat je dan mist is inbreng van andere schrijvers, die je verhaal zien al staat het nog in de grondverf.

Van 10-15 september organiseer ik een schrijfweek in een klooster in Brabant. Overdag werkt iedereen aan zijn eigen manuscript (dat kan fictie of non-fictie zijn). Loop je vast, dan kun je een schrijfgenoot of mij vragen om met je mee te denken, of een wandeling maken in de omgeving.

Om vijf uur ’s avonds komen we bij elkaar en lezen elkaars werk aan elkaar voor. Dan is er gelegenheid voor discussie en reflectie. ’s Avonds dineren we gezamenlijk. Daarna kunnen de avondschrijvers weer achter hun laptop kruipen, terwijl de ochtendschrijvers vast het licht uitdoen.

Nieuwsgierig?

Mail me voor meer informatie.

Voor wie?

Voor schrijvers die aan een eigen verhaal werken én feedback willen krijgen van anderen.

Aanmelden

Kosten: 750,- ex BTW voor je overnachtingen, de cursus en alle maaltijden, inclusief koffie en thee. Meer weten? Mail me voor meer informatie: paulien@schrijfkracht.nl.

You Might Also Like...