Creatieve story doctor

Wat is jouw verhaal?

Ik help andere makers om het hart van hun verhaal te vinden. Daarvoor gebruik ik verhalende technieken. Storytelling is een manier van informatie structureren, een die dicht tegen onze natuurlijke manier van kennis verwerken aanligt. Verhalen beklijven daardoor beter.

Story coaching – wat is het?

In 2 Zoom-sessies van bij elkaar maximaal 3 uur gaan we samen op zoek naar het emotionele hart van je project. Wat maakt dat jij degene bent om dit verhaal te vertellen? Als je de essentie van je verhaal vindt, kom je uit bij jouw unieke invalshoek. Let op, je krijgt vooraf en tussen de sessies door ook huiswerkopdrachten.

Voor wie?

Fotografen, schrijvers en makers van creatieve projecten. Mijn expertise is storytelling; ik zal dus altijd op zoek gaan naar een verhaal. Naar jouw verhaal.

Wat kost het?

250,-

Wat levert het je op?

Tijdens deze sessies ga je op zoek naar jouw persoonlijke drijfveer. Je maakt een transformatie door als maker en gaat je verhaal op een ander niveau begrijpen. Als duidelijk is wat jij met dit thema hebt, kun je dat ook vormgeven. Dan weet je wat hoofd- en wat bijzaken zijn. En dan kunnen anderen zich met je project verbinden en gaat het resoneren.

nl_NLNederlands